MALZEMELER
1 Adet avakado
1 Kase yoğurt
1 Diş Sarımsak
Zeytinyağı
Tuz
Ceviz
HAZIRLANIŞI
Avakadoyu ortadan ikiye ayırın ve çekirdeğini çıkarın.Bir kaşık yardımıyla kabuğundan ayırın.Bir kasenin içine rendenin iri tarafıyla rendeleyin. Üzerine yoğurt, ezilmiş sarımsak tuz ve biraz da zeytinyağı katarak karıştırın.Servis tabağına alarak cevizle süsleyin.Afiyet olsun...
2 yorum:
Avakado artık iyice yaşamımıza girdi. Ben omlet ve salatasını yapıyordum. Sayenizde yeni bir şeklini öğrendim. Elinize sağlık. Bu arada izleyiciniz oldum.
ellerine sağlık sevgili Gizem..
denemediğim bir salata ama güzel görünüyor:)
sevgiler..
Yorum Gönder