Sayfalar

26 Mart 2013 Salı

YOĞURTLU AVAKADO SALATASI



        MALZEMELER

 1 Adet avakado

 1 Kase yoğurt

  1 Diş Sarımsak

 Zeytinyağı

 Tuz

 Ceviz



    HAZIRLANIŞI

     Avakadoyu ortadan ikiye ayırın ve çekirdeğini çıkarın.Bir kaşık yardımıyla  kabuğundan ayırın.Bir kasenin içine rendenin iri tarafıyla rendeleyin. Üzerine yoğurt, ezilmiş sarımsak tuz ve biraz da zeytinyağı katarak karıştırın.Servis tabağına alarak cevizle süsleyin.Afiyet olsun...



2 yorum:

  1. Avakado artık iyice yaşamımıza girdi. Ben omlet ve salatasını yapıyordum. Sayenizde yeni bir şeklini öğrendim. Elinize sağlık. Bu arada izleyiciniz oldum.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık sevgili Gizem..
    denemediğim bir salata ama güzel görünüyor:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil

ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HER ZAMAN BEKLERİM.